Volg het laatste nieuws via onze Facebook pagina

Like onze Facebook pagina voor meer nieuws en updates!

1 maand geleden

Vecchia Borgata I Muri

Hoewel het weer nog niet meezit in Italië, gaat de lente gewoon door.
😍

Met dank aan Henk en Hanneke.

#nestje #in #de #hek #paal
... Bekijk meerBekijk minder

Hoewel het weer nog niet meezit in Italië, gaat de lente gewoon door.
😍
Met dank aan Henk en Hanneke.
#nestje #in #de #hek #paalImage attachmentImage attachment

 

Commentaar op Facebook

wat is dit?

geweldig mooi , dit zo te kunnen zien

Aaaaah heel bijzonder!!!

snap het al paal met nestje ha ha muts ben ik hé🤣

1 maand geleden

Vecchia Borgata I Muri

Wat leuk! Dit filmpje kwam ik net tegen. Uit de oude doos. Foto's van I Muri kloppen niet meer 😂 , maar de andere plaatjes zijn genieten.

Wat kan er veel veranderen in 4 jaar tijd! <3

youtu.be/B2nrV2onOY4Promotiefilmpje van de regio 'De Langhe' en 'Vecchia Borgata I Muri' in Piemonte, Italië. Ideale vakantiebestemming voor rustzoekers, natuurliefhebbers, culi...
... Bekijk meerBekijk minder

Video image

 

Commentaar op Facebook

2 maanden geleden

Vecchia Borgata I Muri

Oh sunny days! ... Bekijk meerBekijk minder

Oh sunny days!

2 maanden geleden

Vecchia Borgata I Muri

Stop!

We zien lichtelijke paniek op het gezicht van de verkeersregelaar als hij onze auto tot stoppen dwngt en zijn blik op onze nummerplaat laat rusten.

De opluchting is groot als we hem 'gewoon' in het Italiaans te woord staan en hij uitlegt, dat de weg afgesloten is vanwege een wielerrit.

Vriendelijk nemen we afscheid van elkaar om vervolgens een andere weg naar onze bestemming te zoeken.
... Bekijk meerBekijk minder

Stop!
We zien lichtelijke paniek op het gezicht van de verkeersregelaar als hij onze auto tot stoppen dwngt en zijn blik op onze nummerplaat laat rusten.
De opluchting is groot als we hem gewoon in het Italiaans te woord staan en hij uitlegt, dat de weg afgesloten is vanwege een wielerrit.
Vriendelijk nemen we afscheid van elkaar om vervolgens een andere weg naar onze bestemming te zoeken.

 

Commentaar op Facebook

Maar goed dat jullie 'gewoon' Italiaans spreken... mooie dag verder

De schrik zit er wel in! Gaat het een beetje met jullie na de ellende? We hebben in Frankrijk en Oostenrijk gezien wat de natuur kan verwoesten.

Ik raak altijd in paniek als ik een Renault zie😂😂

Die aanval kreeg hij bij ons pas nadat we een vraag terug hadden gesteld in het Nederlands. Verward keek hij naar onze huurauto met Italiaanse platen 😃 Uiteindelijk deed hij rustig zijn verhaal en zijn we netjes omgedraaid en verder gereden.

Dat is nou precies wat ik altijd mis bij “ik vertrek”. Heerlijk dat je je gewoon Italiaans spreekt. Maakt het veel makkelijker.

Willen jullie die arme man niet zo laten schrikken!!🤣🤣🤣 Mooi uitzichtje weer!!

+ Bekijk eerdere opmerkingen

2 maanden geleden

Vecchia Borgata I Muri

It's a brand new day! ... Bekijk meerBekijk minder

Its a brand new day!

2 maanden geleden

Vecchia Borgata I Muri

#imurispamDan doe ik dit .... en alles staat stil! Zo voelde het de afgelopen 2 dagen. Soms grijpt iets of iemand zo in, dat alles even stil staat. Waar we eigenlijk altijd leuke en mooie foto's met jullie delen van ons vakantieparadijs hier in de Langhe was het de afgelopen dagen even stil. Alles stond n.l. even stil. Na de frana afgelopen zondagnacht zijn al onze plannen 180* omgedraaid. Waar de prachtige nieuwe bar stond, klaar om afgewerkt te worden met een gloednieuwe pizza-oven om de pizza's komend seizoen te bakken voor onze gasten gaapt nu een gat met resten puin en stukken steen. Na onze eigen constatering en schrik maandagochtend kwam ook Beppe, de burgemeester en aannemer, om te kijken. De schade was aanzienlijk en hij vreesde ook voor de rest van het stuk grond. Als je n.l. van onderaf omhoog kijkt, dan zie je dat de afgrond ook helemaal uitgehold is en dat het bovenste stuk grond dus eigenlijk in de lucht 'zweeft'. Dat is zorgelijk. Waar wij ons al zorgen maakten, voelden we ons nu allang niet meer prettig. Oplossingen op internet gezocht, maar een betonnen muur langs een stuk van 30 meter breed en 15 meter hoog is gewoonweg niet te betalen. Woensdag kwam Beppe nogmaals langs samen met Sabrina, de architect. Ook zij keek zorgelijk en waar we eerste nog dachten van onderaf de weg een muur op te bouwen was haar oordeel de nekslag voor de nieuwe bar: bar en pizza-oven wegslopen, pinnen in de grond met beton en ijzer en dan kan er weer herbouwd worden met een speciaal waterdraineringsplan. Zo, daar sta je dan! Fred hield zich wonderwel goed, want stel je voor, dat je 4 weken lang van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bezig bent met het bouwen van een nieuwe bar met pizza-oven en dan krijg je te horen, dat je alles weer af mag breken ... Na een niet zo beste nacht zijn we gisteren met z'n allen aan de slag gegaan. Dit soort tragedie draag je als gezin samen, dus alle handen ingezet en in een dag was het opgebouwde werk vernietigd. Maar we zijn er weer bovenop. Slikken en weer doorgaan. We hebben een nieuwe koers uitgezet, een aantal knopen door gehakt en we weten precies wat we willen en gaan doen. Dit jaar blijft de bar dicht. Na het terras bij het zwembad komt er rood-wit lint en that's it. Ik wil Fred niet de stress van 'er-moeten-pinnen-in-de-grond-en-daarna-met-de-bar-nog-af-voor-het-seizoen-begint' aandoen, dus we maken even pas op de plaats, ademen goed in en uit en dit jaar draaien we zonder bar. That's life. Seizoen 2020 (ook een mooi kroonjaar) zal er een prachtige nieuwe bar zijn met een nieuwe pizza-oven, maar dit jaar zal onze ouwe trouwe oven nog prima dienst doen. Nog even een jaar cosy en comfy onder het terras van Mario. Ook zo'n fijn plekje. Maar geen nood, de service zal als altijd zijn en we verwelkomen jullie graag en met alle egards vanaf juli. Veel liefs, Fred en Irma ... Bekijk meerBekijk minder

 

Commentaar op Facebook

Wat een tegenvaller! En wat jammer van al dat werk Fred. Wij leven erg met jullie mee. Maar zoals we altijd van Tonino horen, zijn jullie pizza-avonden onvergetelijk en gezellig dus als dat dit jaar nog op de 'oude' vertrouwde plaats is, zullen jullie gasten sowieso enorm genieten. Groetjes uit Serravalle, Marco en Anneloes

En door... Dapper hoor tuurlijk komt het goed maar zuur is het wel. Maar jullie gaan het fiksen zeker weten.

Jeroen Leurs Jack Robbertsen , schepje mee deze vakantie?

Volgend jaar is er weer een jaar. Heel zuur voor Fred maar gelukkig is de vertrouwde plek er nog @ oude pizza oven. Het gaat een prachtige zomer worden, keep smiling! X

Jeetje, wat een tegenslag! Maar goed dat jullie je herpakken en positief verder gaan. Sterkte en succes dit nieuwe seizoen. Groetjes uit Calosso, Luud en Jolanthe

Bikkels, en zo positief 💪🏼

He bah sterkte ermee allemaal

+ Bekijk eerdere opmerkingen

2 maanden geleden

Vecchia Borgata I Muri

Dan doe ik dit .... en alles staat stil!

Zo voelde het de afgelopen 2 dagen. Soms grijpt iets of iemand zo in, dat alles even stil staat. Waar we eigenlijk altijd leuke en mooie foto's met jullie delen van ons vakantieparadijs hier in de Langhe was het de afgelopen dagen even stil. Alles stond n.l. even stil.

Na de frana afgelopen zondagnacht zijn al onze plannen 180* omgedraaid. Waar de prachtige nieuwe bar stond, klaar om afgewerkt te worden met een gloednieuwe pizza-oven om de pizza's komend seizoen te bakken voor onze gasten gaapt nu een gat met resten puin en stukken steen.

Na onze eigen constatering en schrik maandagochtend kwam ook Beppe, de burgemeester en aannemer, om te kijken. De schade was aanzienlijk en hij vreesde ook voor de rest van het stuk grond. Als je n.l. van onderaf omhoog kijkt, dan zie je dat de afgrond ook helemaal uitgehold is en dat het bovenste stuk grond dus eigenlijk in de lucht 'zweeft'. Dat is zorgelijk. Waar wij ons al zorgen maakten, voelden we ons nu allang niet meer prettig. Oplossingen op internet gezocht, maar een betonnen muur langs een stuk van 30 meter breed en 15 meter hoog is gewoonweg niet te betalen.

Woensdag kwam Beppe nogmaals langs samen met Sabrina, de architect. Ook zij keek zorgelijk en waar we eerste nog dachten van onderaf de weg een muur op te bouwen was haar oordeel de nekslag voor de nieuwe bar: bar en pizza-oven wegslopen, pinnen in de grond met beton en ijzer en dan kan er weer herbouwd worden met een speciaal waterdraineringsplan.

Zo, daar sta je dan!

Fred hield zich wonderwel goed, want stel je voor, dat je 4 weken lang van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bezig bent met het bouwen van een nieuwe bar met pizza-oven en dan krijg je te horen, dat je alles weer af mag breken ...

Na een niet zo beste nacht zijn we gisteren met z'n allen aan de slag gegaan. Dit soort tragedie draag je als gezin samen, dus alle handen ingezet en in een dag was het opgebouwde werk vernietigd.

Maar we zijn er weer bovenop. Slikken en weer doorgaan.
We hebben een nieuwe koers uitgezet, een aantal knopen door gehakt en we weten precies wat we willen en gaan doen.

Dit jaar blijft de bar dicht. Na het terras bij het zwembad komt er rood-wit lint en that's it. Ik wil Fred niet de stress van 'er-moeten-pinnen-in-de-grond-en-daarna-met-de-bar-nog-af-voor-het-seizoen-begint' aandoen, dus we maken even pas op de plaats, ademen goed in en uit en dit jaar draaien we zonder bar. That's life.

Seizoen 2020 (ook een mooi kroonjaar) zal er een prachtige nieuwe bar zijn met een nieuwe pizza-oven, maar dit jaar zal onze ouwe trouwe oven nog prima dienst doen. Nog even een jaar cosy en comfy onder het terras van Mario. Ook zo'n fijn plekje.

Maar geen nood, de service zal als altijd zijn en we verwelkomen jullie graag en met alle egards vanaf juli.

Veel liefs,
Fred en Irma
... Bekijk meerBekijk minder

 

Commentaar op Facebook

Wat is frana en waar is dit? 🤔

Wat ongelooflijk naar voor jullie. Heel veel sterkte

Wat vreselijk voor jullie. Waar we blij en dankbaar om zijn is dat Fred Vd Linden veilig was op het moment dat de boel ging schuiven. Het is knap waardeloos dat dit gebeurt na zoveel dromen en hard werk. Sterkte lieverds! Tot snel!

Jeetje wat een pech maar het lijkt alsof jullie door het oog van de naald gekropen zijn van iets dat nog veel erger had kunnen zijn......al blijft het hoe dan ook een fysieke en financiële strop. Sterkte en er komt vast wel weer iets mooiers voor terug.

Oh wat erg. Heel veel sterkte. Maar dat gaat jullie vast lukken. En Irma wat weet je dit ook weer mooi te verwoorden

Heftig allemaal lieverd. Keuzes maken en weer door. Niet makkelijk. Wel goed. Trots op jullie

Vreselijk Irma wat een drama. Alles is al gezegd als ik de reacties lees, rest mij en Willem alleen nog maar te zeggen , veel sterkte voor jullie!

Jeetje wat een tegenslag al dat werk voor niets. Wat fijn dat je dan zo'n prachtig sterk gezin hebt. Het is zuur maar jullie zijn zo sterk. Diepe buiging ik doe het je niet na. Succes daar😘😘❤

Knap weer tussen de frustratie de realiteit zien en oppakken. En dan handen uit de mouwen en gaan. Jullie kunnen t. Jammer dat t klusteam er nu niet voor jullie is, maar jullie kinderen zijn ook toppers. Zet m op!

Sterkte! We troosten Fred deze zomer met een Duveltje 😜...

Wel mooi dat jullie deze tegenslag ook met elkaar opvangen. Echt een hecht team! 😘

Jullie zijn toppers. Als gezin, als individuele mensen en als stel. Ontzettend veel sterkte

Mooi dat jullie het als gezin dragen en er nieuw perspectief in zien.

Goed besluit! En zo jammer van het harde werk van Fred Vd Linden🙏🏻

Respect hoor. Xxxxx

Wat een veerkracht. Prachtig om te zien hoe jullie dit echt samen oplossen ❤ En wat een moedig besluit om voor dit jaar een pas op de plaats te maken ...

Potverdrie...da’s heeelll erg balen!!! Veel sterkte en toitoitoi 🍀

Das balen maar na tegenslagen kom je altijd sterker terug! Sterkte toegewenst komt goed!

jeejte wat een tegenslag voor jullie als gezin , fred heeft er hard voor gewerkt de afgelopen weken . maar jullie hebben een goed besluit genomen , en geweldig te zien hoe sterk jullie zijn als gezin ....heel veel sterkte lieve groet Benno en Evelien.😘

Jeetje Irma, dat is flink slikken voor jullie allemaal. Krachtig dat jullie dit als gezin zo oppakken en er het beste van maken. Respect voor jullie ❤️ en veel succes 🍀😘

Sterkte en succes bikkels🍀

Ohhhh wat balen zeg! Al dat harde werk van Fred.. maar goed, no use crying over spilt milk. Schouders eronder, en... over een paar jaar is het een goed verhaal op verjaardagen! Zet 'm op! 👊🏻

Kanjers zijn jullie.. schouders eronder en door... wauw... weet niet of ik dat zou kunnen hoor... maar gelukkig hebben jullie de pizza oven onder Mario nog.... en de rest.... volgend jaar weer. succes en toch ook sterkte

+ Bekijk eerdere opmerkingen

2 maanden geleden

Vecchia Borgata I Muri

I Muri - dag 6

What can we say?
Let's try again tomorrow.

😎
... Bekijk meerBekijk minder

 

Commentaar op Facebook

sterkte met dit .....

Vorig jaar was ook al een groot deel weggeslagen door de regen, wat ontzettend zuur dit... sterkte! ❤

Succes met de pittige uitdagingen lieverd!❤️

2 maanden geleden

Vecchia Borgata I Muri

I Muri - dag 5
Veel werk verzet, maar de lijst is nog lang.
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden

Vecchia Borgata I Muri

I Muri -dag 4
Vandaag een dagje niets, want het is Pasen!

Genoten van rust, gezellig gesprek met de gasten en heerlijke pizza's bij Cascina Manzo.

Pizza met mozzarella, truffel, walnoten en honing!!!
... Bekijk meerBekijk minder

I Muri -dag 4
Vandaag een dagje niets, want het is Pasen!
Genoten van rust, gezellig gesprek met de gasten en heerlijke pizzas bij Cascina Manzo.
Pizza met mozzarella, truffel, walnoten en honing!!!Image attachmentImage attachment

 

Commentaar op Facebook

Antonio Bruinekool pizza bij manzo😍

Tot zaterdag!