Faciliteiten

Het terrein van Vecchia Borgata I Muri herbergt een 6-tal accommodaties en de eigenaarswoning. Alle woningen hebben voldoende ruimte en privacy en kijken uit over het dal tot aan Murazzano. In 2016 krijgt het charme park een nieuw zwembad van 12x5 m in de grote tuin die veel ruimte biedt. In de Meivakantie en het hoogseizoen bieden we extra voorzieningen zoals de kleine gezellige bar, een ruim opgezet speelterrein en veel speelgoed en spelmogelijkheden. De volgende voorzieningen zijn te vinden op het terrein:

Receptie
In de receptie tref je een scala aan folders met informatie over leuke uitjes, steden en musea en we informeren je graag over goede (eventueel kindvriendelijke) restaurants en bijzondere uitstapjes. Extra informatiemappen met details over massagemogelijkheden, adventure sports, geocache en wijn zijn te leen als aanvulling op de zeer complete informatie die je van ons krijgt bij aankomst op een memory stick.

Zwembad
Het zwembad is geopend van Mei t/m September, maar houd er rekening mee, dat het water vroeg in het seizoen nog vrij fris kan zijn. Diepte van het zwembad is 1,40 m. In de Meivakantie en in het hoogseizoen hebben we ook plastic opblaasbadjes te leen die je op je eigen terras kunt zetten voor de kleinste gasten.

WiFi
Op het hele terrein heb je internetbereik middels de WiFi. Deze service bieden we onze gasten gratis aan.

Wasruimte
In de ‘lavanderia’ kun je voor € 4,- een wasje draaien. Een wastablet krijg je er gratis bij en kun je verkrijgen in de receptie tijdens de openingsuren. indien nodig mag je van de strijkplank/-bout zo gebruik maken.

Fietsen
Voor wie de omgeving per fiets wil ontdekken, hebben we een aantal mountainbikes te huur. Mocht je zelf de racefiets bij je hebben, dan zijn er bijzondere routes in de omgeving die je zelf of eventueel onder begeleiding kunt fietsen. Uitgebreide informatie over mogelijkheden tot fietsen vind je terug op www.fietseninpiemonte.nl.

BBQ
Alle gasten hebben de beschikking over een BBQ op het eigen terras.

Informatiebord
Op de centrale binnenplaats voor de ingang naar de Cantina hebben we een informatiebord hangen met plaatselijke activiteiten.

 

Onderstaande voorzieningen zijn alleen aanwezig in het hoogseizoen

Broodjesservice 
In de Meivakantie en gedurende het hoogseizoen hebben we een broodjesservice. Je kunt broodjes en croissants bij ons bestellen die we elke ochtend rond 08.00 uur vers bij je accommodatie afleveren.


Bar

Naast het zwembad ligt de kleine en gezellige ‘Bar Luca’. In het hoogseizoen is de bar op gezette tijden open voor een gezellige borrel, maar buiten die uren kun je zelf je drankje pakken en even noteren.

Wijn
In de receptie hebben we een prachtige wijnkast. We informeren je hier graag over de regionale wijnen en de 5 lokale wijnhuizen waar we mee samenwerken. We hebben een mooie selectie gemaakt van wijnen die we van harte aanbevelen en deze zijn te koop.


Pizza Piazza

In het hoogseizoen is Dinsdagavond ... Pizza-avond. Voor de grote gasten beginnen we met een wijnproeverij verzorgd door een lokale wijnboer. Terwijl de kinderen zich nog even vermaken keur je de meegebrachte wijnen van Piemontese bodem. Daarna mogen eerst de kleine gasten en vervolgens de papa’s en mama’s aanschuiven voor een heerlijke pizza uit eigen houtoven met keuze uit het elke week wisselende menu. We staan garant voor een leuke avond.

 

Speciale voorzieningen voor kinderen in de vakantieperiodes

In het voor- en naseizoen staan al onze gasten in het middelpunt en is rust het woord dat je vindt binnen de muren van ‘I Muri’, maar in de Mei- en zomervakantie halen we alles uit de kast om onze jonge gasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven ... en daarmee natuurlijk ook de ouders!

Spelen
In de grote, geheel omheinde tuin staat het speelgoed al te wachten op de kinderen:

 • een grote ingegraven trampoline
 • speelhuisje ‘Villa Kakelbont’ met een verkleedkist
 • zandbak met schepjes, zeefjes, emmertjes en natuurlijk zandwagens
 • schommels en glijbanen
 • duikelrekken
 • ping-pong tafel, airhockey en tafelvoetbal
 • jeu-de-boules baan
 • klein speelgoed zoals ballen, tennisspel en waterpistolen
 • mobiel speelgoed zoals trekkers, fietsjes en stepjes
 • wekelijkse waterglijbaan
 • dartspel
 • basketbalnet

Babypark
Voor appartement Inez staat het speelgoed voor de allerkleinsten. Hier vindt je een speelhuisje, glijbaantje, wipkip, fietsjes en loopautootjes.

Babypakket
Elke accommodatie beschikt over een kinderstoel, maar we verstrekken ook babybedjes (al dan niet met linnengoed), badjes, aankleedkussens met hoes, potjes en opblaasbadjes. Gratis te leen tijdens je verblijf.