Arrangementen

La Dolce Donna

Van 26 t/m 29 Mei. Een weekend lang genieten van La Dolce Vita, women only!
Op aanvraag ook andere data voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, netwerk meeting of team building. Zie voor meer informatie LA DOLCE DONNA

Fietsen in Piemonte

Ontdek De Langhe me de racefiets of mountainbike. Arrangementen op maat van 3 – 7 dagen. Kijk voor meer informatie op FIETSEN IN PIEMONTE

10-daags arrangement ‘De Parels van Noord-Italië

Het noorden van Italië heeft veel meer te bieden, dan de meeste bezoekers zich realiseren. Daar waar Toscane, Umbrië en De Marken veelvuldig op de ‘to see-list’ staan, rijden de meeste toeristen (te) snel door de mooie regio’s van Noord-Italië heen en daarmee laten ze een rijkdom aan indrukken liggen.

10daagsarrangement

Ligurië, Piemonte en Lombardije zijn 3 regio’s die meer dan de moeite van een bezoek waard zijn. Groot voordeel is de relatief korte afstand vanuit Nederland, de ongerepte natuur door het kleinschalige toeristische karakter en de daarmee samenhangende bijzonder vriendelijke en gastvrije bevolking. Tel daar goede wijn, een heerlijke keuken, UNESCO erfgoed en karakteristieke dorpjes bij op en de keuze is snel gemaakt.

Om de liefhebbers van natuur, culinaire genieters en cultuuraanbidders een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden, hebben 3 Nederlandse eigenaren van kleinschalige accommodaties hun krachten gebundeld en bieden een mooi en compleet programma waarin ze hun afzonderlijke regio’s presenteren.

Combineer 3 charmante accommodaties in 3 verschillende regio’s en ontdek zo het beste dat Noord-Italië te bieden heeft. Van de Slow Food en Barolo in Piemonte, naar de schitterende kust van het mondaine Ligurië met zijn olijfbomen tot aan de culturele steden en wijngaarden van Lombardije.

Weekend Ontdek het Zelf

19 t/m 22 Mei; 2 t/m 5 Juni; 9 t/m 12 Juni; 16 t/m 19 Juni

Alle rust en vrijheid om zelf De Langhe te ontdekken. Je boekt voordelig een accommodatie voor het weekend en kunt naar eigen invulling kennis maken met de omgeving en de vriendelijke bevolking. Bezoek pittoreske dorpjes, leuke restaurants en bijzondere musea op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt lekker gaan wandelen, fietsen, golfen of juist niets doen en lekker luieren bij het zwembad. Hoe je het weekend ook invult, je kunt heerlijk bijkomen in je eigen appartement en vol nieuwe energie weer huiswaarts keren.

Weekend Wijn en Spijs

19 t/m 22 Mei; 2 t/m 5 Juni; 9 t/m 12 Juni; 16 t/m 19 Juni

Tijdens dit culinaire weekend laten we je kennis maken met de fantastische Piemontese keuken, ga je de prachtige Barolo proeven op locatie en je brengt een bezoek aan de truffelhoofdstad Alba. Dineren doe je in de beste restaurants en overnachten in je eigen appartement in een charme resort in de heuvels van De Langhe. Het weekend staat in het teken van Slow Food, wijn, authentieke producten en culinair genieten.

Week I Muri de Luxe

25 Juni t/m 2 Juli; 15 t/m 22 Oktober

Wil je optimaal genieten van je vakantie met veel extra luxe? Dat kan!

Graag presenteren we nieuw in De Langhe het Inclusive arrangement van I Muri.

Graag leggen we je in de watten met dit unieke concept. We ontvangen je Zaterdag met een welkomstdrankje en hapje en er staat een luxe boodschappenpakket voor je klaar in de accommodatie. Elke ochtend verzorgen we een uitgebreid ontbijt op je eigen terras met verse broodjes. Koffie en thee staan tot je beschikking evenals een pak melk, sap en vers fruit.
We hebben een aantal van de beste restaurants in de omgeving voor je gereserveerd waar je kunt genieten van de kunsten van de Piemontese keuken. Als extra verwennerij kun je genieten van een ontspanningsmassage in het nabijgelegen wellness centrum en komt onze schoonmaakster op Woensdag langs om je vakantiewoning tussentijds schoon te maken. Kortom … een week onbekommerd genieten van alle luxe met aandacht voor jullie ultieme vakantiebeleving. Daarnaast ben je vrij om de omgeving op eigen gelegenheid te verkennen, maar ook daarin adviseren we je graag.

Truffelweekend

14 t/m 17 Oktober; 20 t/m 23 Oktober

Wanneer je in Oktober naar De Langhe gaat, kun je niet om de truffel heen. Met name de stad Alba staat elk weekend in Oktober in het teken van het (witte) goud. De hele culinaire wereld reist af naar de truffelhoofdstad om de veiling van de eerste witte truffel bij te wonen. We bieden onze gasten graag de gelegenheid om dit culinaire hoogtepunt van dichtbij mee te maken en we nodigen je dan ook uit voor een gastronomisch truffelweekend. Als bijzondere extra’s ga je op truffeljacht met een echte truffelhond en lunch je tijdens je bezoek aan de truffelmarkt in Alba in het sterrenrestaurant La Piola. Uiteraard met truffel!

Week In het Land van de Truffel

15 t/m 22 Oktober

Een week lang genieten van het najaar in het prachtige Piemonte. De wijngaarden schitteren in de meest prachtige herfstkleuren, de wijnoogst is binnen en overal worden najaarsfestiviteiten georganiseerd. Alba staat in het teken van de truffel, want dit is het truffelseizoen. De eerst gevonden witte truffel wordt geveild in Alba en de hele culinaire wereld overstroomt het plaatsje en het omliggende gebied. Elk weekend is er een grote truffelmarkt in het hele centrum van Alba en kun je proeven van alle gastronomische specialiteiten van de regio, van wijn tot kaas, van olijven tot truffel. Naast een bezoek aan de truffelmarkt ga je ook op pad met een echte truffelhond om truffels te zoeken, ga je wijn proeven op locatie en hebben we een aantal bijzonder goede restaurants voor je gereserveerd. Dit feest van Slow Food en wijn gecombineerd met prachtige herfstkleuren, ongerepte natuur en een bijzonder vriendelijke bevolking maken deze week ongetwijfeld tot een fantastische vakantie.